divendres, 7 de novembre del 2008

Aterrem


Bé, i després de la ressaca post- electoral nord-americana.... Tornam a les Illes, a ca nostra, a
momentània alienació pel que passava més enllà d' Europa el poguérem llegir ahir.
El missatge de Pau és ben clar: ja està bé que guanyi l' esperança, que guanyi la llum, el nou "New Deal" americà però...els aturats, la corrupció - pressumpta, en alguns casos - i la crisi en general la vivim aquí. Aterrem doncs. 
En aquell mateix diari podíem llegir la notícia del principi d' acord entre el President Antich i la Ministra de Foment Magdalena Álvarez sobre la financiació d' infraestructures a Balears, que incloïa el traspàs de les obres als Consells Insulars de la gestió i adjudicació de les infraestructures a fer en cada illa.
El que havia de ser una mesura de descongestió i per tant destinada a la fluidesa de les - en alguns casos - necessàries obres vials ha estat pel Partit Popular un fre. Segons ells, no es construirà res de nou en tot el 2009, al menys en el sector públic. Un desastre, en definitiva.
Ara bé, el que no diu el Partit Popular és com haguessin gestionat ells la bancarrota en que varen deixar a la Comunitat Autònoma per fer les Obres Públiques a la seva manera...
Crec que ells haurien d' aterrar,no sigui cas que quan ho vulguin fer l' aterratge sigui forçós. I és que l' impressió que fa és la d' un partit que encara no s' ha fet a l' idea que ha perdut el poder, que fa una feina d' oposició a cops de cec i sense un lideratge clar i definit.
Moltes gràcies.
bernatjofreibonet@yahoo.es