divendres, 7 de novembre del 2008

Alerta amb Andratx......

Llegeixo a disúrbia.com la notícia que 20 veïns de la Vila d' Andratx es manifestaren per a protestar contra els excessos urbanístics i unes pressumptes ilegalitats comeses a unes obres relativament recents. Varen tallar el trànsit, tot mostrant la seva disconformitat amb el batle del municipi i company nostre, en Xisco Femenias i Calafat.
El meu breu apunt no ve donat per l' acció en sí, sinó per unes altres qüestions, molt més perilloses al meu entendre:
a/ en ple Pacte de Progrés andritxol hi segueixen havent protestes per la gestiò de l'Urbanisme local, i crec que això hauria de fer pensar el Partit. I molt.
b/ amb el que està caient la Cúria no es pot permetre el luxe de tenir protestes ciutadanes que, en aquest cas, estan ben fonamentades. Aleshores el ciutadà d' aquí 2 anys i mig quan li parlin de regeneració socialista de les institucions podria  girar l' esquena. No dic que hagi de passar, però atenció amb el que feim.
c/ el més sorprenent de tot és que tan sols siguin 20 persones les que es manifestin: després de tot el que està passant, en podrien ser moltes més, les que protestassin. I aquí ve la meva por, que la protesta definitiva no ens la trobem el 2011....
Una abraçada al meu estimat Xisco, però crec que és un polític el suficientment capacitat com per treure' n bona nota i reaccionar ràpid. Segur que sí.

2 comentaris:

Redacció ha dit...

Teniu tota la informació del municipi d'Andratx a
www.andratxnews.com

Bernat Jofre i Bonet ha dit...

bé, he vist i navegat per www.andratxnews.com. els redactats em sonen, i l' informació - de qualitat, per cert - esportiva, també. no obstant hagués agraït un cert debat al missatge alerta amb andratx....