diumenge, 7 de desembre del 2008

PSE, siguem activistes



Com segurament sabreu s' està gestant a les Illes el projecte d´activisme del Partit Socialista Europeu (PSE). És una iniciativa que podria aglutinar en un futur proper als més de dos milions de companys i companyes socialistes, socialdemòcrates i laboristes de tota Europa, i ja comença a agafar embranzida a mesura que s´han anat definint els objectius i finalitats del mateix. Recordeu que la única condició és estar afiliat al PSIB, i indicar un correu electrònic de contacte, més un idioma de preferència (anglès o francès). Una vegada fet això se rebreu una clau d´accés per podeu participar en els fòrums i xats on line, i conèixer les activitats que es van desenvolupant, així com presentar les nostres activitats, organitzar-ne de conjuntes i promoure intercanvis o agermanaments entre agrupacions socialistes d´arreu d´Europa.

No cal dir que feu extensiva aquesta iniciativa a altres militants del Partit, que els pugui interessar participar com activistes del PSE, i conèixer les possibilitats que ofereix ser-ne part .

Per obtenir més informació podeu visitar l´espai web de l´activista del PSE.

En definitiva, us animo a apuntar-vos per poder començar a compartir aquesta experiència amb altres companyes i companys socialistes europeus, i endegar una nova forma innovadora de participació i complicitat política. Tot plegat, ens ha de dur a poder expressar les nostres opinions de forma més oberta i participativa sobre polítiques europees i altres qüestions d´actualitat que poden ser d´interès per tot aquell que és i se sent socialista i europeu.